Bente Bergene

Magnetmasasje med oljer

Massasje med magneter  

Magnetiske velværeprodukter kan lindre smerte ved å stimulere kroppens naturlige elektriske felt. Massasje kan være en avslappende og revitaliserende opplevelse, og et utmerket tillegg til et smertehåndteringsprogram.

Massasje terapi er basert på troen på at når muskler er overarbeidet, kan avfallsprodukter akkumulere i muskelen, forårsaker ømhet og stivhet.

Massasje terapi tar sikte på å stimulere blodstrømmen og frigjøre toksiner fra muskler og vev. Det kan også bidra til å bryte smerte-spasme syklusen ved å:

Avslappe tette muskler eller muskler i spasmer Økende sirkulasjon, noe som kan redusere hjertefrekvensen og senke blodtrykket.

Forbedring av oksygen og ernæring strømmer til det smertefulle området Økende rekkevidde av bevegelse Finne og slappe av utløserpunkter Økende produksjon av kroppens naturlige smertestillende midler

HVORFOR TRENGER VI AROMATOUCH?

De fleste møter elementer i dagliglivet, både fra indre og ytre miljø, som har negative effekter på generell helse og velvære.

Disse negative forstyrrelsene fører til en ubalanse i homeostasen, den naturlige balansen i kroppens systemer og helse. Selv om dette ikke direkte føre til sykdom, fører det til at kroppen fungerer på et sub-optimalt nivå.

AromaTouch teknikken jobber for å gjenopprette homeostase, og minimere virkningen av disse faktorene.

De fire systemiske konstantene som oftest svekker homeostase er

•Stress
Undersøkelser har vist at høyt stressnivå over tid kan bidra til utviklingen av hjerte-kar-sykdommer, depresjon, søvnløshet, og magesår. Stress påvirker også immunforsvaret negativt, slik at det stadig utsatt for patogener. Stress fører til at kroppen øker produksjon av serotonin, som i forhøyede nivåer kan ødelegge hvite blodlegemer, noe som igjen resulterer i et svekket immunforsvar.Mange eteriske oljer har vist seg å motvirke de negative effektene av stress, men både blandingen Balanse og den esteriske oljen Lavendel har vist seg spesielt å ha en avslappende effekt på kroppens systemer.

•Utsettelse for giftstoffer
Normal funksjon av immunsystemet kan lett hemmes av en rekke giftstoffer gjennom: miljø, kosttilskudd, medisiner, etc. Eksponering for en rekke giftstoffer inkludert sykdomsfremkallende patogener, hormon eller plantevernmidler, forurensede matvarer, økte nivåer av frie radikaler, og overeksponering for stråling bidrar til svekkelse av immunsystemet.

•Betennelser
Økt forbruk av matvarer med inflammatoriske komponenter (mat med høyt flerumettede vegetabilske oljer og trans-fett) sammen med mye karbohydrater og lite protein bidrar til økt betennelser i kroppens vev. Stress med tilhørende høyt kortisolnivå kan også bidra til kroniske betennelser og ulike immunologiske skader. Studier viser stadig en direkte sammenheng mellom kronisk sykdom, betennelser, og dødelige sykdommer.

•Autonom ubalanse
En ubalanse i det autonome nervesystemet (det motsatte av homeostase), kan negativt påvirke vår helse på en rekke måter. Det er dokumentert at autonom ubalanse kan føre til høyt blodtrykk, hjerte og karsykdommer og til og med død. Autonom ubalanse kan kommer av en rekke kilder, blant annet de store som er nevnt ovenfor: stress, redusert immunitet og inflammasjon. Å gjenopprette homeostase, eller autonom balanse, kan redusere den fysiologiske virkningen av stress på kroppen.

Nyeste kommentarer

06.02 | 11:14

Hei.Skulle gjerne våre hos deg igjen🥰Har du ledig uka som kommer?Onsdag f.eks

09.04 | 20:58

Kjære Bente. Tusen takk for healing-timen idag :) Mvh Anette

13.09 | 21:24

Dette var intressant lesning.Har hørt om det,men aldri helt visst hva ...

24.08 | 23:50

Flott Kjære! Stå på )))