Bente Bergene

Tolking av Englenes Beskjeder

Englekort

Har du englekort, eller har du lyst å lære litt mer om disse vakre kortene?
Da kan du i så fall lese litt mer om dem her.
Det finnes uendelig mange forskjellige typer englekort, og mengden kort i en stokk varierer fra 30 til 50 kort. Felles de forskjellige typene englekort er at dem alle har vakre bilder av engler på, og gjerne med et lite budskap fra Gud og englene på hvert kort.
Hvert kort du trekker fra stokken kommer til deg av en bestemt grunn, derfor kan det være lurt å også lese de kortene som ”detter” ut når du stokker dem.Du kan gjerne stille englene spørsmål. Budskapene gir ofte svar på situasjoner du befinner deg i nå, eller hvilken vei du bør gå i livet. Svarene er enkle, veiledende og vakre. Englekortene kan brukes av alle, siden det ikke går an å bruke dem ”feil”.
Kortene brukes sammen med din intuisjon, derfor velger du selv hvor mange kort du ønsker å trekke.

Hvis du vil gå til innkjøp av en stokk med englekort, så er det viktig å huske på at kortene er personlige og bør kun stokkes og tolkes av deg. Dette er pågrunn av at du har knytt din energi til kortene. Har du englekort, så kan du selvsagt legge og tolke dem for andre ved at dem leser opp spørsmålet sitt høyt til deg.
En ny stokk med englekort bør alltid renes før du bruker dem.
Det finnes mange forskjellige måter å rense en ny stokk på, men en fin måte er å ta et og et kort og berøre dem med all din kjærlighet mens du ber englene om å ta bort dårlige energier og fylle kortene med lys og kjærlighet. Til slutt kan du sette kortene i en vifte og sette dem inn til hjertet ditt mens du ber en liten bønn om at kortene skal bli renset.

Det finnes mange forskjellige måter å legge kortene på, bruk den måten du selv ønsker, om det er å trekke et kort eller flere.
Her kommer noen tips til legg:

Legg for fremtidsutsikter:
Still for eksempel spørsmålet:
”Hva kan jeg vente meg fremover?”
1...........2...........3
fortid.... nåtid.... fremtid

1. Nåtiden
2. Umiddelbar fremtid
3. Tre måneder fremover i tid.
( Hvis du vil se mer enn tre måneder frem i tid, så fortsetter du bare å legge flere kort)

Legg for å kontakte skytsengelen (eller en kjær avdød)
Still for eksempel spørsmålet:
”Hvem er min skytsengel?”
3
....2
..........1
1. Budskap om hvem som er hos deg
2. Budskap fra din engel eller den avdøde
3. Hvordan engelen din, eller den avdøde hjelper deg

Du tenker på et spørsmål, trekker et kort og får derved et svar på spørsmålet ditt. På samme måte som ved tarot må du tolke kortet du fikk.

Eks.: Du tenker: "Bør jeg ta denne jobben?" og svaret er "Lære". Jeg ville nok tolke det dit at du bør ta jobben og at du vil lære mye der. Men kanskje du føler at du ikke har nok lærdom for å søke jobben og at kortet ber deg om å lære mer. Det er du som må tolke kortet - det er litt av spenningen.

 Englekort kan du kjøpe i nesten alle bokhandlere og i masse nettbutikker.

 Det finnes ulike typer. Ett med bare engler og ett med engler med påskrift. Nå i senere tid har det også kommet store englekort på markedet. Disse er nesten som tarot-kort med engler på og de er blitt meget populære, da de har en utrolig vakker utforming.

Nyeste kommentarer

06.02 | 11:14

Hei.Skulle gjerne våre hos deg igjen🥰Har du ledig uka som kommer?Onsdag f.eks

09.04 | 20:58

Kjære Bente. Tusen takk for healing-timen idag :) Mvh Anette

13.09 | 21:24

Dette var intressant lesning.Har hørt om det,men aldri helt visst hva ...

24.08 | 23:50

Flott Kjære! Stå på )))