Bente Bergene

Healing

Hva er healing?

Formidling av healing/kanalisering er en medfødt evne som kan fremme mottakerens indre balanse og helbredelsesprosess. Personlig ser jeg på denne energien som drivkraften til alt vi ser rundt oss, ja i hele universet. Avstand til personen som mottar healing/kanalisering har ikke noe betydning. Det kalles fjernhealing når jeg behandler en person, dyr eller hus på avstand. Det finnes ikke tidsbegrep og avstander i den universelle energien. Den er intelligent, den vet hvor den skal gå og til hvem. Å formidle healing/kanalisering har blitt mitt kall i livet, min livsvei kan man si. Din egen healingevne kan bli aktivert ved healingseanser, kurs og healing skoler. Alle mennesker har en evnen til å heale seg selv, den må bare bevisstgjøres via selvutvikling, egne erfaringer, bøker, kurs og for eksempel gjennom veiledning/behandling hos meg eller andre healere. Det er som enhver ferdighet, det må trenes og utvikles hvis man ikke har evnen medfødt som et kall slik jeg har det. Les mer om healing her


Transehealing/transekanal

Transehealing er ikke noe skummelt, men det er en svært behagelig tilstand å komme i. Når jeg jobber med healing, så går jeg over i en transetilstand der universelle energier/guider i en viss grad overtar min bevissthet. Jeg går ikke i så dyp transe at jeg ikke har kontakt med virkeligheten, men jeg kan oppleves som fjern og noen ganger så vil se ut som jeg sover. Derfor styrer jeg ikke healingen selv. Jeg skånes ved at jeg blir løftet litt ut av kroppen. Samtidig åpnes det bredere energibaner, når mine egne energier beskyttes med transen. Jeg føler meg svært våken etterpå og det samme vil klienten føle. I denne tilstanden blir blant annet armene mine blir styrt i forskjellige bevegelser. Det har med dirigering av energien inn til kroppen og ditt energifelt. Jeg blir ført inn i kroppen og auraen din via indre bilder. Disse bildene forklarer meg hva du trenger å jobbe med for å bedre livskvaliteten din. Dessuten overføres det energier direkte til klienten. For noen klienter oppleves det som om de kommer inn i en annen bevissthetstilstand og de fornemmer tydelig fysiske justeringer i kroppen. Energien gir impulser til nervesystemet og klienten kan få ubevisste fysiske reaksjoner. Det skjer når kroppen trenger fysiske justeringer for at energiene skal komme i gjennom deg.


Fjernhealing

Fjernhealing er ikke forskjellig i forhold til personlig fremmøte. Reaksjonene blir de samme. Avstander har som nevnt ingen betydning. Det blir avtalt når fjernhealingen blir utført, eller den kan finne sted direkte mens vi snakker i telefonen. Du går gjennom de samme prosessene som ved personlig fremmøte.


Lydhealing

Når jeg formidler lydhealing går jeg over i en lettere eller dypere transetilstand. Lydhealing skaper helt unike frekvenser som er svært spesifikke til en hver situasjon. Lyden bærer healingenergiene. Når lyd brukes vil alle celler i kroppen reagere umiddelbart. Det kan komme som vibrasjon eller en slags strømning. Lydhealing er alltid tilpasset det klienten eller gruppen trenger. Det kan i begynnelsen virke litt rart for noen, men det er noe alle vil gjenkjenne for virkningen vil være der umiddelbart. Du vet i fra før at lyd har påvirket deg mange ganger gjennom musikk. Som healer styrer jeg ikke lyden. Når lyd kommer i gjennom meg, så bruker healingenergiene stemmen min som et instrument for å tilføre deg spesifikke og mer dyptgående healingenergier. Det kommer forskjellige vokal lyder, både høye og lavere toner. Via indre bilder ser jeg hvor lyden spesifikt arbeider på deg eller i gruppen. Lyd overfører vibrasjoner gjennom luften konkret. Lydenergiene har først gått gjennom de øvre chakraene utenfor kroppen min, så ledet til kronechakraet. Derfra sprer lydenergien seg i min kropp og inn i mine celler. Når lyden skapes, går energien gjennom lyden, fra mine celler til mottagers celler, likt til likt. Om det blir formidlet lydenergi til et organ med funksjonsfeil, vil energien sendes gjennom mitt organ og videre til mottagers organ. Slik spisses den opp og blir meget spesifikk. Psykiske problemer har ikke noen spesielt mottakssted, men lydenergien vil gå via mitt hjerte, som er det organ, de celler, mennesket knytter sterkest til følelsene.


Aktivering av din indre healingevne

Mange opplever at den universelle energien jeg formidler setter i gang prosesser, som aktiverer din indre healingevne eller opplever at den blir styrket. Men den aktiveres også ved positive tanker. Når du ønsker å løse et problem, og begynner å se for seg løsningen, så åpnes en kanal til din høyere bevissthet. Da overføres universelle energier til deg (selvhealing). Det kan også komme som et budskap, inspirasjon, eller en beskjed som faller inn i tankene dine som viser deg løsningen. Alle mennesker har den evnen i mindre eller sterkere grad. Det er en helt naturlig evne mange bruker i hverdagen uten å være bevisst på den. Når du bevisstgjør evnen vil den bli styrket.


Programmert healing

Denne metoden bruker jeg hvis du trenger healing over flere dager. Det betyr at jeg kan aktivere energien, slik at du mottar healing over flere dager til et avtalt klokkeslett. Dette går ikke via meg, men du vil få tilført healing energien direkte fra universet. Jeg bruker denne metoden i mellom timene du har hos meg for å styrke/etterjustere behandlingen. Programmert healing er gratis.

Nyeste kommentarer

06.02 | 11:14

Hei.Skulle gjerne våre hos deg igjen🥰Har du ledig uka som kommer?Onsdag f.eks

09.04 | 20:58

Kjære Bente. Tusen takk for healing-timen idag :) Mvh Anette

13.09 | 21:24

Dette var intressant lesning.Har hørt om det,men aldri helt visst hva ...

24.08 | 23:50

Flott Kjære! Stå på )))