Bente Bergene

Rensing av negative energier

Healing og rensing av bolig

Føler du at noe tapper deg for energi i hjemmet ditt?

Opplever du uforklarlige ting i boligen eller på eiendommen?

Er det uforklarlig støy i boligen?

Føler du at det noe rundt deg som du ikke kan forklare?

Hva kan årsaken være?

Mange ganger kan det være naturlige årsaker til at det skjer ting som kan oppfattes som unormalt i boligen eller på eiendommen. Dette må selvsagt sjekkes ut. Det kan også være beboerne selv som skaper reaksjonene i boligen slik at ting føles unormale. Hvis det er f.eks mye konflikter mellom personene som bor i huset, kan dette skape negativ energi som gjør at det blir urolig i boligen. Uro kan også henge igjen fra de som bodde der før du flyttet inn. Det kan også være din egen frykt som genererer opplevelsene.

Hvis det ikke er naturlige årsaker?

Det kan også være ånder eller energier som ikke skal være der. Det kan gi utslag i kulde, bankelyder, ting blir flyttet, utslag i det elektriske, lyspærer går ofte, lukt av brent, røyk, råttent, innestengt, personlige lukter som parfyme o.l. som ikke kommer fra dere som bor der.

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Jeg kan reise hjem til deg for å prøve å rense det ut, enten det har med negative energier eller ånder som ikke skal være der. Rensing kan også gjøres via telefon samtaler. Også her handler det om at avstander ikke har noen betydning. Det er det samme prinsippet som fjernhealing. Hvis det er en uforklarlig i lukt i boligen, vil jeg kjenne den samme lukten selv om vi "bare" snakker på telefon. Under en samtale går vi i gjennom hele huset, rom til rom ved at du går til rommene du føler er urolige. Jeg må også rense personene som bor i denne boligen med samtykke fra alle. Hvis det ikke blir rolig etter en eller to seanser er jeg i tvil om det lar seg gjøre å rense. Derfor setter jeg grensen på to seanser. Noen ganger er det slik at energiene eller åndene skal være der. Jeg kan aldri tvinge en ånd til å gå over til den andre siden, men jeg skaper en åpning for ånden slik at den kan gå frivillig. Det kan også løpe noen dager før det blir helt rolig på grunn av prosessen som må gå sin gang. Jeg kan aldri gi noen garanti. Er det blitt rolig i huset etter 14 dager, er kilden til uroen ledet vekk. Jeg har også en ettersamtale med deg innen 14 dager for å sjekke at alt er i orden i boligen din.

Kan jeg gi deg noe svar på hva det var i boligen?

Det er det ikke sikkert jeg kan gi deg svar på det. Ofte ser jeg åndene som diffuse skikkelser. Og jeg trenger ikke å se helt klart hvem ånden er og dens historie. Som sagt gir jeg ånden en mulighet til å gå videre, og jeg kan aldri tvinge den til å gå. Det har også med respekt for den åndelige verden. Det er også slik at det er faktisk ikke alt vi skal vite, for det igjen kan skape enda mer frykt. Min intensjon med å rense for energier som ikke skal være der, er i første rekke å gi trygghet til beboerne og lede de som ikke skal være der, til sitt rette sted. På samme måte som med mennesker veileder jeg også åndene mot velværet. Jeg diagnotiser ikke åndene eller forteller om historien til åndene (som kan være feil). Som klarsynt skal man aldri være skråsikker på opplysninger man tar inn. Det kan resultere i at åndene blir mer frustrerte, blir sinte og ikke vil gå videre av den grunn. Da kan det bli verre i boligen. Åndene velger selv hva de ønsker å formidle. Noen ganger sier de ingenting og går videre når jeg har åpnet opp veien for dem.

Hva bør du selv gjøre etter rensing?

Det er viktig at etter at renselsen er utført, så må man forsøke å distansere seg fra perioden og opplevelsene med uro. Hvis man stadig søker etter svar på det som var der eller snakker om det som har skjedd, kan resultatet bli at man trekker nye energier/ånder til stedet. Den universelle lov om tiltrekning gjelder også her. Det vi fokuserer på, tiltrekker vi mer av. Fokuser positivt på boligen din, at det er godt å være her, og hent alle positive sider med boligen din. Vær takknemlig for din bolig. På den måten skaper du selv en positiv energi i hjemmet ditt. Du kan f.eks sette deg ned i hjemmet ditt og se for deg i et indre bilde der hele eiendommen din befinner seg i et vakkert naturlandskap, omgitt av blomstring, blå himmel og sol. Sola er symbol på universell energi. La sollyset få komme inn i alle rom, gulv, vegger, tak, inventar. På den måten renser du bort rest energier og du løfter frekvensen opp i hjemmet ditt. Du vil føle en renere luft, kanskje som nyvasket, eller naturlukter. Det er universets svar til deg at nå er det god energi i hjemmet ditt. Neste gang du føler utrygghet, så kan du gjenskape bildet inni deg. Noen sekunder kan være nok, bare du får en god følelse av bildet du skaper. Tankens kraft er sterk hos alle mennesker, så dette er noe alle kan gjøre.

Nyeste kommentarer

06.02 | 11:14

Hei.Skulle gjerne våre hos deg igjen🥰Har du ledig uka som kommer?Onsdag f.eks

09.04 | 20:58

Kjære Bente. Tusen takk for healing-timen idag :) Mvh Anette

13.09 | 21:24

Dette var intressant lesning.Har hørt om det,men aldri helt visst hva ...

24.08 | 23:50

Flott Kjære! Stå på )))