Bente Bergene

Spørsmål og svar

Hva kan jeg få hjelp for? 

Som nevnt er den universelle energien intelligent og vet med en gang hva du trenger. Det er ikke meg som styrer det. Jeg får veiledning og behandlingen er helhetlig. Den vil påvirke deg fysisk, psykisk og sjelelig. Alt hører sammen. Derfor er alle typer plager aktuelle for healing. Det har ingen betydning om du glemmer eller ikke har lyst til å fortelle meg om et problem. Som alle andre behandlere har jeg selvfølgelig taushetsplikt, så alt du velger å fortelle forblir mellom oss. Mange sender meg mail eller sms med spørsmål om jeg kan hjelpe dem med spesifikke problemer. Jeg kan ikke svare på det på forhånd. Det blir som jeg skulle gitt garanti, og det kan jeg ikke. Uansett hva slags problem du henvender deg for, så påvirker healing og behandlingen helheten av deg. Jeg har heller ikke lov som healer å si at jeg kan hjelpe for spesifikke sykdommer eller problemer. Les mer om healing her

Hva foregår rent praktisk under en behandlingen? 

En personlig healing/behandling tar 45 min og du ligger behagelig på en behandlingsbenk med alle klærne på. Ved fjernhealing settes det av samme tid. Som fortalt over berører jeg deg ikke fysisk når du er på en personlig behandling men sitter ved fotenden din. Etter at du er ferdig på behandlingsbenken, ber jeg deg stå oppreist foran meg hvis du er i stand til det. Behandlingen fortsetter uten at jeg berører deg. For at du som klient skal være forberedt, kan følgende reaksjoner forekomme under en behandling: Følelse av å bli sentrert som en fysisk justering, kulde- eller varmestrømninger, følelse av en svak bris rundt kroppen. Reaksjonene blir de samme om du velger fjernhealing. Når du føler ro i kroppen er behandlingen ferdig. 

Hvilke reaksjoner kan jeg få etter behandlingen? 

De fleste føler umiddelbart ro i kroppen både fysisk og psykisk. Du kan få alt fra en tyngdefølelse i kroppen, føle deg søvnig og slapp til en lett rusaktig følelse, eller føle deg mørbanket i kroppen. Denne følelsen kan vare fra noen timer til noen dager. Dette er tegn på at kroppen jobber for å løse opp blokkeringer. Det kan oppleves som en form for "kamp" i kroppen. Noen føler reaksjonene ubehagelige, men det er utelukkende positivt og helt normalt. Klarer du å akseptere reaksjonen, går prosessen lettere. Etter en slik reaksjon, kommer det som regel en bedring. Tålmodighet kreves. 

Hvor mange behandlinger må jeg ha? 

Det varierer fra menneske til menneske. Det vanlige er 1-3 behandlinger. Men jeg opplever at mange får hjelp etter bare 1 behandling. Så i snitt har jeg ikke mange behandlinger pr klient. Noen kan ha godt av en oppfølging etter en stund. Jeg kjenner ved første behandling om du er en person jeg kan hjelpe. Hvis jeg etter andre behandling ikke ser forandring hos deg, er det nyttig med en pause eller at du oppsøker en annen terapeut eller healer. Det er ikke alle jeg klarer å åpne for at de skal kunne motta healingenergien. Derfor setter jeg en grense for hvor mange ganger jeg vil forsøke. Du betaler pr healingtime.

Kan jeg behandle flere personer samtidig?

Ja, jeg kan behandle 2 eller flere personer i en gruppe. Reaksjonen vil bli den samme som en singel behandling. 

Får jeg garanti for behandlingen? 

Jeg kan ikke gi deg garanti for at du vil bli frisk. Behandling hos alternative behandlere er på klientens eget ansvar. Jeg stiller ingen diagnose. Det er legens oppgave, og jeg har ikke lov som healer å stille diagnose. Jeg oppfordrer alle min klienter til å konsultere lege for sine problemer. Healing erstatter ikke medisinsk behandling. Hvis du bruker foreskrevet medisin av din lege, så skal du ikke stoppe å ta disse. Det er viktig! Hvis du er midt i en medisinkur som for eksempel antibiotikakur eller annet, så setter jeg opp healing time etter at kuren er ferdig, eller i mellom medisinkurene.


Må jeg ha tro på healing for at det skal virke? 

Nei, du trenger ikke å ha tro på healing for å få hjelp, heller ikke å være religiøs. Det eneste som hjelper er å ha et åpent sinn. Reaksjonen er som nevnt forskjellig fra menneske til menneske. Jeg opplever at de fleste klientene blir positivt overrasket over virkningen.

Nyeste kommentarer

06.02 | 11:14

Hei.Skulle gjerne våre hos deg igjen🥰Har du ledig uka som kommer?Onsdag f.eks

09.04 | 20:58

Kjære Bente. Tusen takk for healing-timen idag :) Mvh Anette

13.09 | 21:24

Dette var intressant lesning.Har hørt om det,men aldri helt visst hva ...

24.08 | 23:50

Flott Kjære! Stå på )))